• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Membrane Hidroizolatii - ARCO Standard | Membrane hidroizolatie gama "ARCO" Armatec

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

Gama-ARMATEC - membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea. Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente mpotriva mbatrnirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-10oC), durabilitate.

Membranele ARMATEC P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia (PES GRID).

Membranele ARMATEC PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Membranele ARMATEC P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.

Partea inferioara a membranelor ARMATEC este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cnd este rulat si se topeste n timpul termosudarii cu flacara.
Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat n relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. ncalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari n structura materialului.

Domenii de utilizare : lucrari de complexitate ridicata, unde rezistenta la stres mecanic si flexibilitatea membranei sunt imperios necesare.

Grosimi: 3-4 mm.

 

Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site