• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Membrane Hidroizolatii - ARCO Standard | Membrane hidroizolatie gama "ARCO" Elastech 3000

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ELASTECH 3000 este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de poliester (P) sau SPUNBOND (P), armata cu fibre de sticla rasucite sub forma de retea sau longitudinal.


Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelentempotriva mbatrnirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-20oC), durabilitate.

Membranele ELASTECH 3000 P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.

Membranele ELASTECH 3000 PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale.

Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Membranele ELASTECH 3000 P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.

Partea inferioara a membranelor ELASTECH 3000 este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cnd este rulat si se topeste n timpul termosudarii cu flacara.

Domenii de utilizare : lucrari de complexitate medie si mare, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice etc.

Grosimi: 3-4 mm.

 

Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site