• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Membrane Hidroizolatii - ARCO Profesional | Membrane hidroizolatie gama "ARCO" ARMEX ROOF PLASTO

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ARMEX ROOF PLASTO este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avnd o armatura compozita. Armatura este de tip poliesteric, SPUNBOND, cu filamente lungi, dublata pe ntreaga suprafata cu o matrice (plasa) din fibra de sticla rasucita (PES GRID).


Compozitia membranei ofera proprietati excelente de elasticitate, flexibilitate la rece (-5oC), durabilitate si o deosebita rezistenta mecanica la tractiune, sfsiere si perforare statica.

Aceste caracteristici confera membranei un rol aparte in hidroizolarea structurilor unde este necesara fixarea mecanica.

Membranele ARMEX ROOF PLASTO sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.

Partea inferioara a membranelor ARMEX ROOF PLASTO este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cnd este rulat si se topeste n timpul termosudarii cu flacara. Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat n relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei.

Domenii de utilizare : lucrari de complexitate ridicata, ca prim strat in sistemul tabla cutata - vata minerala - membrana.
Fixarea membranei de tabla cutata se face cu suruburi autofiletante telescopice pe banda laterala de lipire, din 50 in 50 de cm.

Grosimi: 2-3 mm.

 

Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site