• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Membrane Hidroizolatii - ARCO Profesional | Membrane hidroizolatie gama "ARCO" ARMEX DURAGRID

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ARMEX DURAGRID este membrană composită multistrat pentru hidroizolarea şi ranforsarea imbrăcămintei rutiere, alcătuită dintr-o armătură dublă impregnată cu două straturi individual diferite de bitum aditivat cu polimeri APP / SBS şi aditivi de aderenţă, compactate intre un voal de ţesătură de polipropilenă ca strat de protecţie superior şi un film siliconat la partea inferioară ce se desprinde inainte de punerea in operă.


Caracteristica de hidroizolare a membranei composite derivă din insăşi compoziţia sa, in vreme ce caracteristica de ranforsare, armare şi intârziere a propagării fisurilor derivă din utilizarea unei armături speciale.

 

AVANTAJE
Sistem hidroizolant.
- Blochează ascensiunea apei din pânza freatică din stratul de bază inspre  stratul superior de uzură al imbracămintei rutiere. Apa, prin cicluri de ingheţ-dezgheţ deteriorează in timp structura drumului, la nivelul zonei de separaţie a celor două straturi.
- Blochează accesul apei acumulate din intemperii prin eventualele fisuri din stratul de uzură inspre stratul de bază al drumului. Sub presiunea exercitată de roţile autovehiculelor, apa poate genera eforturi orizontale de forfecare sau despicare a fisurilor. Sistemul se constituie astfel ca un strat impermeabil, dând timp fundaţiei să dreneze apa iar stratului de uzură să evacueze apa prin evaporare.
- Sistem de ranforsare şi armare rezistent la stres mecanic.
-
Reduce sau blochează propagarea fisurilor din stratul suport al drumului către stratul de uzură prin preluarea tensiunilor existente intre straturi şi impiedică formarea de noi fisuri. Armătura utilizată şi special proiectată pentru acest produs are caracteristici mecanice deosebite, in special cele de rezistenţă şi alungire la rupere cât şi de incărcare statică.
-Coeziune perfectă in structura îmbracămintei rutiere datorită compoziţiei speciale a masei bituminoase şi a aditivilor termoactivi folosiţi.
- Aplicare facilă şi autofixarea membranei prin termoaderenţă
-
Suprapunerea capetelor şi a părţilor laterale, prin dezlipirea benzii siliconate de 10 cm
- Stabilitatea formei şi implicit a caracteristicilor diafragmei composite prin utilizarea unei mase bituminoase pe bază de APP, rezistentă la temperaturi ridicate.
- Folosirea unui material special de protecţie a suprafeţei diafragmei, voalul sintetic de polipropilenă
-
distribuie uniform sarcinile aplicate
- măreşte coeziunea particulelor din masa asfaltică cu cele ale membranei
- protejează membrana după aplicare
- Reduce timpul de lucru. După fixarea membranei pe stratul suport, este permisă circulaţia utilajelor de asfaltare.
- Economii la intreţinerea drumurilor estimate la cel puţin 50%

Grosimi: 2-3 mm.

 

Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site