• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Membrane Hidroizolatii - ARCO Profesional | Membrane hidroizolatie gama "ARCO" ANTIROOT

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ARCO-ANTIROOT este o gamă de  membrane pe bază de bitum distilat modificat cu  polimeri plastomeri  (APP), având o armătură compozită, formată din împâslitură de poliester armată cu filamente de fibră de sticlă dispuse in reţea (PES GRID) sau longitudinal.


Masa bituminoasă este aditivată cu substanţe specifice ce impiedică penetrarea rădăcinilor in structura membranei. Aceste substanţe inglobate rezistă la temperaturi inalte, generate de incălzirea suprafeţei membranei cu flacăra, nu migrează in sol şi nu sunt spălate de apă.

Compoziţia modificată a membranei oferă proprietăţi excelente împotriva îmbătrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-5oC), durabilitate şi rezistenţă mecanică corespunzătoare prin armătura poliesterică folosită.

Membranele ARCO ANTIROOT P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe partea superioară.

Partea inferioară a membranelor  ARCO ANTIROOT este protejată cu o folie de polietilenă termofuzibilă care previne lipirea materialului când este rulat şi se topeşte în timpul termosudării cu flacără. Temperatura corespunzătoare aplicării se poate controla, urmărind dispariţia marcajului  ştanţat în relief  (gofratura) de pe suprafaţa de aşezare a membranei.

Utilizare : membranele ARCO ANTIROOT se utilizează la impermeabilizarea structurilor ingropate in pământ (tunele, lucrări hidrotehnice, fundaţii, gradini suspendate, etc.) .

Grosimi: 3.8-5 mm.

 

Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site