• Mareste font
  • Micsoreaza font
Eroare (Browserul ar trebui sa afiseze continutul Adobe Flash).
Prima pagina | Produse | Membrane Hidroizolatii - ARCO Profesional | Membrane hidroizolatie gama "ARCO" RFC

Membrane hidroizolatie "ARCO" Standard

ARCO-RFC este o gama de membrane speciale multistrat, pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avnd o armatura compozita, formata din mpslitura de poliester armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea sau longitudinal.


ARCO RFC este o membrana special conceputa pentru a fi utilizata la refacerea hidroizolatiilor vechi, cu granule minerale. Partea inferioara a membranei inglobeaza granulele minerale existente asigurand o buna aderenta la stratul suport.

Compozitia membranei ofera proprietati excelente mpotriva mbatrnirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-5oC), durabilitate.

Membranele ARCO RFC au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.

Membranele ARCO RFC se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.

Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.

Partea inferioara a membranelor ARCO RFC este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cnd este rulat si se topeste n timpul termosudarii cu flacara.

Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantatn relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei.

Domenii de utilizare : refacerea hidroizolatiilor vechi, cu ardezie.

 

Noutati:

NOU! - Membrane ARCO AUTOADHESIVE

News image

ARCO AUTOADHESIVE este o membrana pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS) si aditivi termo-aderenti. Armatura este de tip poliesteric (P) armata cu fibre de sticla...

Detalii..
100%
-
+
3
Arata optiuni

Certificare ISO 9001 - 2000

Certificare URS UKAS ISP 9001

Parteneri:

Partener ARCO Romania

Partener PLUVITEC

Partener BAUDER

Partener SIKA

Partener ISOMAT

Harta Site